top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Babybed kopen in Gent

Een babybed kopen voor jouw kleine pasgeboren baby’tje kan je in onze babywinkel in Gent. Wij geloven erin dat een goede nachtrust het halve werk is en een babybedje daarom een van de belangrijkste aankopen is. Wij hebben de nodige keuze van bedjes en accessoires om die slaapjes tot een optimaal niveau te brengen.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Jouw babybed kan je bij ons kopen in Gent

Wil jij jouw baby’tje graag laten slapen in een comfortabel en veilig babybed, dan kan je deze best bij ons kopen in onze babywinkel in Gent. Onze collectie bevat meerdere stijlen, designs en kleuren zodat jouw kinderkamer eruit kan zien zoals je hebt gedroomd. Het merk First heeft zelfs collecties waarbij volledige kinderkamers en toebehoren ontworpen zijn zodat alles één bijpassend geheel vormt.

 Al onze kinderbedjes zijn veilig voor jouw kindje doordat het samen met hen kan meegroeien. Wordt jouw baby’tje al een klein kindje dat zichzelf kan opduwen, dan zet je de matras een stand lager. Groeit hij nog verder tot het punt waarop hij kan staan, dan zet je de matras op het laagste niveau, zodat hij niet over de rand kan klimmen. Op deze manier hoef je maar één babybed te kopen bij ons in Gent, dat voor een langere periode mee kan gaan en kan je al een item op jouw lijst van aan te schaffen kindermeubels afvinken.

Babybedjes en hun toebehoren

Bij ons in Gent kan je ook allerlei accessoires en toebehoren kopen om dat babybed om te toveren tot een ware slaapoase. Babyspullen zoals een muziekmobiel die je kan installeren op de rand van het bedje brengen jouw baby in een mum van tijd in slaap dankzij de rustige melodietjes en de bewegende vormpjes. En met een Dimpel-knuffel aan zijn/haar zijde zal hij de hele nacht een knuffelvriendje hebben. Kom hem bij ons kopen zodat jouw kindje zich niet alleen hoeft te voelen en hij de rust kan ervaren van de knuffel zijn zachtheid waardoor hij nog geruster zal slapen in zijn babybed in Gent.

Ben je bij Baby-L en zie je een heleboel leuke items zoals een draagmand, babykledij of decoratie, weet dan dat je bij ons jouw geboortelijst kan aanleggen waar je deze aan kan toevoegen.

Geen product

Geen product

Geen product

Breng die droomwereld tot een hoger niveau

Kom langs in onze winkel in Gent om jouw babybed te kopen. Door de ruime keuze aan bedjes en allerlei mogelijkheden van accessoires en toebehoren kan jij de droomwereld van jouw baby tot een hoger niveau brengen. Wil je graag jouw slaap behouden, ook nadat er een kindje in jouw leven is gekomen? Investeer dan in een goede slaapomgeving voor jouw baby en vergroot de kans dat hij ’s nachts met plezier zal doorslapen.

Wij staan jou met plezier te woord wanneer je ons contacteert. E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page