top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Babykledij van Feetje kopen in Gent

Babykledij van het merk Feetje kan je kopen in onze babyspeciaalzaak in Gent. Wij zetten graag in op merken wiens verhaal we achter staan en welke we met volle overtuiging willen verkopen aan onze kersverse ouders. Babykledij van Feetje hoort zeker en vast thuis op die lijst van merken die je kan kopen bij Baby-L in Gent.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Jouw babykledij van het merk Feetje kan je kopen bij ons in Gent

Wil je graag babykleertjes kopen, weet dan dat wanneer het om de babykledij voor de allerkleinsten gaat, Feetje een begrip is dat wij in Gent goed kennen. Hun collectie omvat zowel babykleding voor jongens als ook babykleding voor meisjes die met veel liefde en toewijding zijn gemaakt. Ze bestaan voornamelijk uit biologisch katoen wat jouw kleinsten een groot draagcomfort geeft.

Met de vele verschillende variaties van printjes en tintjes babykledij die je van Feetje kan kopen zijn wij er zeker van dat jouw kindje zal stralen wanneer jullie samen door Gent wandelen. Hun overzichtelijke onderverdelingen in hun collecties helpen jou precies te vinden wat je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld de super zachte kleertjes van de reeks van Essentials in zijn zachte aardetinten.

Bovendien brengt Feetje elk seizoen een kleurrijke, vernieuwende en verfrissende collectie babykleding uit die wij in onze babywinkel in Gent aanbieden zodat jij elk seizoen opnieuw deze leuke kleertjes kan kopen. Hun maten zijn gebaseerd op de lichaamslengte en gaan van maat 44 t/m maat 86 en is dus geschikt voor jouw kindjes vanaf geboorte tot en met ongeveer 1,5 jaar.

Geen product

Geen product

Geen product

Vind jouw perfecte Feetje

Of je nu babykledij wilt kopen van Feetje in onze babywinkel in Gent voor jouw eigen kindje of je op zoek bent naar het ideale cadeautje voor wanneer je op babybezoek gaat. Naast babykleding hebben wij nog een heleboel andere babyspullen waar je tussen kan kiezen. Bij ons vind je met zekerheid waar je naar op zoek bent. Aarzel dus niet en kom een keertje bij ons binnen!

Kunnen wij jou met iets anders verder helpen? Neem contact met ons op. Mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page