top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Babykleding kopen in Gent

Hebben jullie de blijde verwachting binnenkort een baby’tje te mogen ontvangen in jullie gezinnetje en kan je niet wachten om leuke babykleding te kopen bij ons in Gent? Dat kunnen wij helemaal begrijpen! Er is niets zo verleidelijk als de schattige kleine kleertjes om dat minimensje in te steken.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

De schattigste babykleding kan je kopen bij ons in Gent

Omdat een teer babyhuidje de zachtste babykleding verdient met het hoogste comfort, zetten wij bij Baby-L in op de beste kwaliteit. Een groot gebruiksgemak voor de ouders is iets dat ook een grote meerwaarde vormt, zeker bij dat allereerste kindje. De merken die wij verdelen bij ons in Gent, zoals First-babykleding of babykleding van Feetje snappen dat volledig en hebben hun collecties gevuld met de leukste kleertjes. Ontdek ook de collectie ‘Essentials’ van Feetje en laat hun zachte tintjes op jou inwerken.

In onze babywinkel in Gent kan je kledij kopen om jouw dochter aan te kleden met de liefste babykleding voor meisjes en jouw zoontje met de stoerste babykleding voor jongens. Is jouw kleine lieverdje al overtuigd de wereld te zien voor de 9 maanden draagtijd voorbij zijn en al geboren nog voor zijn kleine lichaampje in de eerste babymaat van kleertjes past? Dan kan je bij ons in Gent prematuur gerichte kleding kopen, speciaal aangepast aan de dapperheid van jouw kleine baby.

Kom voor jouw babykleding langs in onze winkel

De liefste, leukste, schattigste, stoerste, meest unieke babykleding kan je bij onze babyspeciaalzaak in Gent komen kopen. Ons assortiment verandert voortdurend waardoor er altijd wel dat pareltje tussen zit waar jij naar zoekt. Kom dus langs in onze winkel en ontdek onze collectie babyspullen en babykleding zelf!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op per e-mail: info@Baby-L.be of telefonisch: +32 9 279 31 50.

bottom of page