top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Cybex-autostoel kopen in Gent

De Cybex-autostoel is dé autostoel om jouw geliefde kindje in te vervoeren en deze kan je bij ons kopen in Gent. Op reis gaan samen met jouw kindje vraagt om de nodige veiligheid voor alle autoritten ver en kortbij. Cybex weet precies wat er nodig is om die veiligheid te creëren en ervoor te zorgen dat je met een gerust hart jouw lieve schat kan vervoeren.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Jouw Cybex-autostoel kan je kopen bij ons in Gent

Jouw Cybex-autostoel kan je kopen in onze babywinkel in Gent. De designs van de autostoeltjes van Cybex zijn gecreëerd om met hun mee te groeien. Ze zijn ontworpen voor de eerste reis naar huis van jouw pasgeboren baby tot de stoelverhogers met hoge rugleuning voor wanneer hij groter is. Cybex groeit mee met elke fase van de ontwikkeling van jouw kind. Een investering in hun producten is een garantie op veiligheid, want veiligheid zit in hun DNA. Ze hebben meer dan 350 onderscheidingen die bewijzen dat ze tot de veiligste autostoeltjes behoren. Cybex is een goed alternatief op een draagmand doordat het geschikt is om jouw baby’tje al vanaf geboorte in te vervoeren.

Zet jouw favoriete Cybex-autostoel samen met alle andere babyspullen die je graag hebt op jouw geboortelijst die je bij Baby-L kan samenstellen.

Iedere Cybex-autostoel is een iconisch ontwerp met een innovatieve functionaliteit en wij zeggen met trots dat je deze in onze winkel in Gent kan kopen. Met de Cybex-autostoeltjes reis jij in stijl met een groot comfort en een hoge gemoedsrust op de veiligheid van jouw gezin. Of jouw kindje nu klaarwakker is of onderweg in slaap gevallen is, hij zal volledig ondersteund worden tot je hem/haar in hun babybedje kan leggen. Cybex heeft 3 lijnen ontwikkeld, elk met hun eigen kwaliteiten, toepassingen en stijl. Zo kan je altijd de ideale Cybex-autostoel kopen die voldoet aan de behoeften van jou en jouw kindje en waarmee je in alle veiligheid door Gent kan rijden.

Geen product

Geen product

Geen product

Kies voor de veiligheid van Cybex-autostoelen

Heb je deze volledige pagina enthousiast gelezen en ben jij al overtuigd van het topmerk Cybex? Kom dan langs in onze winkel en wij geven je de uitleg van alle modellen. Ontdek zelf de Platinum-, Gold- en Silver-lijnen van Cybex en kom jouw favoriete Cybex-autostoel bij ons in Gent kopen.

Contacteer ons voor jouw vragen over een specifiek model. E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page