top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Dimpel-knuffel kopen in Gent

Een Dimpel-knuffel is ontworpen om jouw hart te veroveren en het goede nieuws is dat je ze kan kopen bij Baby-L in Gent. Deze ultrazachte knuffels hebben een schattigheidsfactor die zo hoog is dat niemand eraan kan weerstaan. Dimpel-knuffels zijn de allerliefste knuffeldiertjes van een tijdloos merk dat jouw kindje nog lang overal mee naartoe zal willen nemen. Zoek je vriendjes voor het leven voor je kindje? Die kan je kopen bij ons in Gent in de vorm van een Dimpel-knuffel.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Jouw favoriete Dimpel-knuffel kan je bij ons kopen in Gent

De knuffels van Dimpel zijn ontworpen in België en ontwikkeld met de hoogste kwaliteit van materialen en vakmanschap. Bij het creëren van een Dimpel-vriendje ligt de aandacht op de detaillering om het verschil te maken. Secuur worden de zachtste en mooiste stoffen geselecteerd om later tegen de wang van jouw baby’tje te vlijen. Alle knuffelvriendjes zijn uniek. Ze krijgen een persoonlijke naam toegewezen en hebben elk hun eigen charmante verhaal.

Wil je een Dimpel-knuffel kopen in Gent om als geschenk te geven, maar kan je niet beslissen welk dierenvriendje het leukste is? Geef dan een waardebon cadeau!

Met deze Dimpel-knuffel ligt jouw geliefde kindje altijd veilig en geborgen in zijn babybed waar hij rustig zal kunnen slapen met deze zachtheid aan zijn zijde. Ga je op groot avontuur met de auto? Dan stelt dit knuffelmaatje jouw baby in zijn/haar Cybex-autostoel gerust. Wanneer je jouw Dimpel-knuffel bij ons in Gent komt kopen zijn wij er zeker van dat jij en jouw baby onmiddellijk van hem zullen houden. Ben je dan toch binnen, bekijk dan zeker ook onze andere babyspullen die we verkopen.

Geen product

Geen product

Geen product

Ervaar zelf de zachtheid

Kom langs bij ons in de babywinkel en ervaar zelf de unieke zachtheid wanneer je deze knuffels vasthoudt. Eenmaal je jouw Dimpel-knuffel hebt geknuffeld bij ons in Gent, zijn wij ervan overtuigd dat je niets anders wilt dan hem te kopen. Dus twijfel niet en kies vandaag nog een vriendje voor het leven voor je kleintje!

Dimpel-knuffels zijn ook een droomcadeau die jij op jouw geboortelijst kan zetten!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page