top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Een draagmand voor jouw baby kopen in Gent

Heb jij een leuke draagmand ontdekt voor jouw baby die je wilt kopen bij ons in Gent? Die kans is groot, wij hebben namelijk meerdere draagmanden tentoongesteld bij Baby-L. Wil je gaan voor een unieke losse draagmand om jouw baby’tje overal mee naartoe te nemen terwijl hij slaapt of ga je voor een draagmand die je kan installeren op een buggyframe? De keuze is aan jou!

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

De best passende draagmand voor jou en jouw baby kan je kopen bij ons in Gent

Mag je vandaag jouw pasgeboren baby meenemen uit het ziekenhuis en wil je hem graag in een draagmand leggen die je eerder bent komen kopen in onze babywinkel in Gent? Leuk! Pasgeboren baby’tjes liggen graag in een draagmand. Het is in principe een transporteerbaar bed waarin zij zalig kunnen verder slapen en in kunnen liggen voor die optimale slaappositie. Door hun compactere vorm dan een vaststaand babybedje voelen ze zich ook onderweg geborgen.

Je kan ervoor kiezen om voor jouw baby een draagmand te kopen die mobiel is en je kan vastzetten op een buggyframe, zodat je met gemak samen met jouw baby door Gent kan wandelen. Verkies jij liever een losse draagmand om jouw kleine schatje in te leggen wanneer jullie met de auto naar de grootouders reizen om daar met hem te pronken? Dan hebben wij de ideale draagmand voor jouw baby ook in onze collectie in Gent en kan jij jouw exemplaar met de grootste voorkeur kopen.

Wil jij graag jouw stukje bijdragen aan de aankoop van een draagmand? Geef het in de vorm van een waardebon.

Samen met jouw baby onderweg

Is jouw kleine baby’tje al niet meer zo klein en is hij ondertussen uit zijn draagmand gegroeid? Bekijk dan de Cybex-autostoel om samen op autoavontuur te gaan. Wil jij graag dat jouw lieverdje zijn favoriete knuffel heeft die hij altijd en overal mee naartoe kan nemen voor de nodige knuffels en liefde? Leer dan zeker de Dimpel-knuffels kennen die met hun zachtheid meteen jullie harten zal veroveren.

Het is ook mogelijk jouw favoriete babyspullen toe te voegen aan de geboortelijst die je bij ons kan aanleggen.

Geen product

Geen product

Geen product

Vraag naar de mogelijkheden

Onze collectie bevat allerlei modellen draagmanden. Zo heb jij de keuze welke draagmand het best bij jou en jouw baby past en kan je het meest geschikte exemplaar kopen bij ons in Gent. Heb je graag wat meer informatie of hulp bij jouw keuze? Wij staan jou graag te woord. Kom bij ons langs in onze winkel in Gent en wij helpen jou de juiste draagmand voor jouw baby te kopen.

Wij staan graag voor jou klaar. E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page