top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

First kopen in Gent

De producten van First kan je kopen in onze babywinkel in Gent. First is een hoog aangeschreven merk met kwaliteitsproducten die ontwikkeld zijn met een grote passie voor hun designs. Het is een exclusief Belgisch merk dat collecties creëert voor jouw gemoed. Er is geen twijfel mogelijk dat First jou zal overtuigen van zijn creaties.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Jouw geliefde designmerk First kan je bij ons kopen in Gent   

First is een designmerk met een gevarieerde collectie aan babyspullen. Natuurlijk is First-babykleding zeer gekend bij ons in Gent met hun zijdezachte zacht getinte kleertjes en voegen wij dit merk graag toe aan onze collectie babykleding die jij kan kopen. Daarnaast hebben ze een collectie Outdoors ontwikkeld zodat jij samen met jouw kersverse baby de eerste indrukken van de buitenwereld kan ontdekken. Met jouw baby in de buggy’s van First kan jij door Gent wandelen en de laatste nodige producten gaan kopen. Ook hebben ze een ruim aanbod aan knuffelbeestjes, doudou’s, mobielen met muziek, teddyberen, en heel wat meer dat je kan knuffelen.

First is perfect om cadeau te geven. Is er te veel wat je zou willen kopen en kan je niet kiezen? Opteer dan voor een waardebon.

First biedt de mogelijkheid alles van kindermeubels tot beddengoed, behangpapier en decoraties in één geheel samen te laten passen. Het volledige aanbod aan beddengoed en accessoires is uitgebracht in al hun favoriete kleurenpaletten; Endless Grey, Moonlight Grey, Pretty Pink, Ethnic White en Forever Blue en maken een klassieke, stijlvolle babykamer voor jou.

Geen product

Geen product

Geen product

Kies voor de stijlvolle babywereld van First

Onze collectie bevat allerlei modellen draagmanden. Zo heb jij de keuze welke draagmand het best bij jou en jouw baby past en kan je het meest geschikte exemplaar kopen bij ons in Gent. Heb je graag wat meer informatie of hulp bij jouw keuze? Wij staan jou graag te woord. Kom bij ons langs in onze winkel in Gent en wij helpen jou de juiste draagmand voor jouw baby te kopen.

Wij staan graag voor jou klaar. E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page