top of page

GEBOORTELIJSTEN

Je verwacht binnen dit en 4 maand een baby en je wilt een geboortelijst aanleggen in Gent? Schitterend, we begeleiden je met plezier in onze babywinkel in Gent zodat we samen de checklist kunnen bekijken voor jouw geboortelijst!
Om jou hiervoor de nodige tijd te bezorgen -reken op 1 à 2 uur- kom je best langs op afspraak zodat we dit samen kunnen uitwerken.

Checklist
Wat heb je nodig?
Een checklist!

Download hier... 

Een geboortelijst aanleggen in Gent

Jouw geboortelijst aanleggen in Gent met onze checklist

Maak gebruik van onze checklist en denk alvast eens na welke babyspullen jij allemaal kunt gebruiken en op jouw geboortelijst bij ons in Gent wilt zetten. Deze checklist om jouw geboortelijst te helpen aanleggen geeft een duidelijk overzicht per categorie, gaande van kindermeubels tot decoratie en babykleding voor jouw kleine wondertje dat binnenkort de populatie van Gent mag vergroten.

Afspraak_maken_bij_Baby-L.png
Cadeau_kopen_van_geboortelijst_bij_Baby-L.png
Geboortelijst_ouders_bij_Baby-L.png

Jouw geboortelijst aanleggen in Gent met onze checklist

Wanneer je jouw geboortelijst aanlegt in onze babywinkel in Gent geven we je graag de voordelen mee. We sommen ze even voor je op:

  • 10% korting op de geboortelijst

  • Geboortelijst op jouw maat

  • Persoonlijk advies

  • Geen aankoopverplichting​

  • Cadeautje voor de mama

Ben je te enthousiast geweest bij het samenstellen van je lijst?

Geen probleem.
Wat overblijft op je lijst, hoef je niet zelf te kopen.
Babykleertjes of babyspullen die we speciaal voor jou hebben besteld en tot Baby-L in Gent hebben laten komen zodat jij in staat was om alles van jouw checklist af te vinken bij het aanleggen van de geboortelijst, worden wel gevraagd aan te kopen.

Bereid je goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze checklist voor je eerste of tweede kindje is alvast een goede leidraad. Deze checklist breng je het best mee naar je afspraak in Gent wanneer we jouw geboortelijst gaan aanleggen.
Voor informatie over meubelen en kinderwagens kom je best vooraf naar de winkel zodat we je uitgebreid kunnen informeren over welk product het best bij jou past.
Op die manier hebben we tijdens het aanleggen van je lijst meer tijd voor de overige artikelen. Bekijk zeker onze Dimpel-knuffels, hun extreme zachtheid zorgt voor een hoog knuffelgehalte voor jouw baby.

Maak een afspraak en vul het contactformulier in, wij contacteren je spoedig terug.

Heb je nog andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te e-mailen naar info@Baby-L.be of te bellen naar +32 9 279 31 50 en wij helpen jou bij Baby-L graag verder!

bottom of page