top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Voor jouw prematuur kleding kopen in Gent

Wil jij graag voor jouw prematuur kleding kopen bij onze babywinkel in Gent? Dat kan! Regelmatig komt het voor dat een klein baby’tje al ter wereld komt voor de negen maanden draagtijd volbracht zijn. Dan zijn de eerste maatjes in babykleding nog steeds te ruim en heeft jouw dierbare kindje nood aan kleding voor een prematuur.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Voor je fragiele prematuur kleding kopen bij ons in Gent

Het huidje van vroeggeboren baby’tjes is vaak nog wat gevoeliger en teerder. Die kwetsbaarheid van een prematuur vraagt om zachte en comfortabele kleding en die kan je in onze babywinkel in Gent terugvinden. Ook voor baby’s die na negen maanden draagtijd nog heel klein en fijn zijn kunnen gebruikmaken van deze kleertjes tot ze in de eerste babymaatjes passen. Zo kunnen ze op hun eigen tijd groeien en toch vanaf de geboorte babykleding dragen die hun goed past.

Of je een zoontje of een dochtertje hebt gekregen en wilt dwalen tussen de babykleding voor jongens of de babykleding voor meisjes of toch graag gaat voor uniseks kledij, ook binnen onze kleding voor een prematuur geboren kindje is het aanbod in onze winkel in Gent ruim genoeg om te kunnen kopen waar jij je het beste bij voelt.

Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om bij Baby-L jouw geboortelijst aan te leggen!

Geen product

Geen product

Geen product

Kom vandaag nog langs voor kleertjes  voor jouw prematuur

Omdat het kopen van kleding voor een prematuur vaak iets onvoorzien is, helpen wij jou graag verder in onze babyspeciaalzaak in Gent. Daar staan we jou bij in alle keuzes en met alle nodige uitleg. Kom vandaag nog langs in Gent en kom de kleding kopen waar jouw lieve prematuur nu zo hard naar verlangt!

Kunnen wij jou vragen beantwoorden? Contacteer ons gerust! E-mail ons via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page