top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Babykleding voor een meisje kopen in Gent

Je hoeft niet langer te zoeken naar waar jij jouw babykleding voor jouw kleine meisje kan kopen, want dat kan bij ons in Gent. We hebben een ruime collectie aan babykleertjes met voor ieder wat wils. Of jij nu gaat voor de fleurigste jurkjes of toch liever de rustigere tintjes verkiest, bij ons kan het allemaal.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Babykleding ontworpen voor jouw meisje kan je bij ons kopen in Gent

In onze babyspeciaalzaak in Gent kan je de mooiste babykleding voor jouw lieve meisje kopen. Ons aanbod aan babykleding is gevuld met kwalitatieve, hoog aangeschreven merken zoals babykleding van Feetje, Petit Bateau of First-babykleding. Baby-L heeft een collectie om jouw dochtertje om te toveren tot het prinsesje dat ze is met bloemige jurkjes, fleurige bloesjes, pastel getinte broekjes en haarbanden om het plaatje compleet te maken. Is jouw babydochtertje eerder geboren dan gepland of is ze gewoon nog lekker klein en fijn waardoor alle kleertjes te groot blijken? Bij ons in Gent kan je ook kleding kopen voor jouw prematuurtje, de babykleding speciaal aangepast aan de grootte van jouw meisje..

Ben jij op zoek naar babykleding voor jongens? Die hebben wij natuurlijk ook!

Geen product

Geen product

Geen product

Ervaar het zelf!

Kom langs in onze babywinkel in het centrum van Gent om babykleding voor jouw meisje te kopen. En als je dan toch binnen bent, kan je meteen ook een blik werpen op de andere babyspullen die wij in ons gamma hebben. Twijfel dus niet en ervaar het zelf!

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op. E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page