top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Essentials van Feetje kopen regio Gent

Dat wij bij Baby-L overtuigd zijn van de Essentials van Feetje en je deze bij ons kan kopen in Gent is geen geheim. Dit willen we juist luid genoeg roepen zodat iedereen het weet. Want Feetje is een hoog aangeschreven merk voor babykleertjes en wij staan volledig achter hun verhaal. Bovendien weten we zeker dat jij ook onmiddellijk overtuigd zal zijn van deze collectie.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Essentials van Feetje kan je kopen bij ons in Gent

Heb jij het merk Feetje al ontdekt en heeft het je al kunnen overtuigen? Mooi zo! Is dat nog niet het geval, lees dan hier even alles over onze babykleding van Feetje. Ben je helemaal mee in het verhaal ondertussen? Goed, want wij kunnen alleen maar positief spreken over Feetje hun collectie van Essentials die je natuurlijk in onze babywinkel in Gent kan kopen.

Essentials van Feetje heeft de allerleukste basics babykleding voor jouw pasgeboren baby’tje en wij hebben deze speciaal voor jou zodat jij deze kan kopen bij ons in Gent. Ze bestaan uit zacht rib breisel die jouw kleine schat laten stralen! Onder het motto ‘The magic is in you, baby’ heeft Feetje deze collectie uitgebracht. Essentials heeft de schattigste pakjes, de liefste jurkjes, de comfortabelste broekjes met bijpassende bloesjes en tweedelige boxpakjes met nog een haarband om het af te werken. De zachte tintjes grijs, ecru, zand en roze brengen rust tot bij jou. Feetje is hét merk dat je wilt toevoegen aan jouw geboortelijst.

Geen product

Geen product

Geen product

Koop jouw Essentials bij ons

Hebben we je al overtuigd deze kleertjes te kopen bij ons in Gent omdat wij zeker weten dat jouw pasgeboren kindje in de Essentials van Feetje echt blij zou worden? Dat horen wij graag! Kom daarom langs in onze winkel en schaf producten van Essentials vandaag nog aan. Ben je eenmaal binnen? Bekijk dan zeker ook onze alternatieve merken babykleding en alle andere babyspullen die in onze winkel voor jou klaarliggen.

Bij vragen of opmerkingen kan je ons steeds contacteren. Dit kan per mail op info@Baby-L.be of telefonisch via +32 9 279 31 50.

bottom of page