top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

Kindermeubels kopen in regio Gent

Heb jij het heugelijke nieuws gekregen dat je binnenkort een baby’tje krijgt en kan je niet wachten met het inrichten van de babykamer en alle nodige kindermeubels te komen kopen bij ons in Gent? Dat enthousiasme zien wij graag en kunnen we alleen maar aanmoedigen. De behoefte om jouw woning in Gent al helemaal voor te bereiden om de komst van dat kleine wondertje en de drang om kindermeubels te kopen en die babykamer al lekker knus in te richten is heel normaal! Bij ons ben je welkom om die behoeften in te vullen.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Je kan jouw kindermeubels bij ons kopen in Gent

Het aanbod aan kindermeubels die je kan kopen bij Baby-L in Gent is ruim. Denk hierbij aan de babykamer die voorzien wordt van een babybed, een commode, een verschoontafel, een schommelstoel, een kleerkast, enzovoort. Vaak willen familieleden of hechte vrienden graag bijdragen aan grotere aankopen voor dat wondertje dat op komst is. Weet dat het bij ons mogelijk is om jouw geboortelijst aan te leggen bij ons in Gent waarbij jouw geliefden dan zelf kunnen kiezen welke kindermeubels of andere babyspullen zij willen kopen voor jullie of aan bij willen leggen.

Bekijk bovendien onze draagmanden waar jij jouw slapende baby’tje de eerste maanden in kan meenemen.

Geen product

Geen product

Geen product

Vind jouw kindermeubels bij ons

Wij in Gent staan graag voor jou klaar wanneer je jouw kindermeubels komt kopen. Onze babywinkel is gespecialiseerd in de adviezen die jij nodig hebt en heeft alles voor jouw baby’tje. Kom bij ons langs en ontdek zelf de mogelijkheden in ons ruime keuzeaanbod.

Contacteer ons bij een vraag of een opmerking! E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page