top of page

Laatavondservice op donderdag

10% korting op de geboortelijst

 Beste kwaliteit babykleding

First-babykleding in Gent kopen

First-babykleding is een exclusief Belgisch merk dat je bij ons in Gent kan kopen. Hun babykleertjes zijn met passie ontwikkeld voor jouw gemoed. Hou jij van designer merken en kleed je jouw baby graag met de meest kwalitatieve kleding? Dan moet je zeker in onze winkel in Gent jouw First-babykleding kopen.

Checklist
Baby-L babykleding

Ben je benieuwd wat we voor jouw kindje hebben?

Jouw favoriete First-babykleding kan je bij ons in Gent kopen

Wil jij voor jouw pareltje van een baby graag First-babykleding kopen in onze babywinkel in Gent? Die keuze is terecht. First is hét designmerk ontwikkeld voor baby’s tot 12 maanden. De exclusiviteit van de ontwerpen van hun modellen is iets dat ze sterk in het oog houden. First’s collectie van de schattigste babykleding wordt aangevuld met leuke accessoires om het geheel af te werken en ook deze extraatjes kan je bij ons in Gent kopen. Denk hierbij aan hoeden, slabbetjes, haarbanden. Ze hebben ook cadeausets die je aan jouw geboortelijst kan toevoegen.

Bij Baby-L in Gent kan je jouw favoriete First-babykleding kopen. Door hun gebruik van kleuren als wit, lichtgrijs, pastelblauw, navyblauw, denim en roze, stralen hun kleertjes veel rust uit. De innovatieve details zijn toegevoegd om elk stuk uniek te maken. De combinatie van het ontwerp, de uitgekozen stoffen en zachte kleuren creëren een collectie mooie babykleding van de hoogste kwaliteit met een grote zachtheid.

Naast babykleding heeft First ook nog collecties voor knuffels, buggy’s, kindermeubels en decoratie.

Geen product

Geen product

Geen product

Kies voor First-babykleding

Kom jouw First-babykleding vandaag nog kopen in onze winkel in het centrum van Gent. Kies voor een hoog aangeschreven merk en de schattigheid wordt jou door ons gegarandeerd. Twijfel dus niet langer en kom zelf de collectie ontdekken. Of geef een waardebon cadeau zodat de kersverse ouders zelf kunnen kiezen welke pronkstukken ze willen.

Heb je nog meer vragen over onze First-producten of wil je weten of iets op voorraad is? E-mail ons gerust via info@Baby-L.be of bel naar +32 9 279 31 50.

bottom of page